ASK DE CHEF ARNHEM

ASK DE CHEF ARNHEM Fushion | Sushi | Lounge

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1030 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ask de Chef Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 11:25 We hebben genoten van het eten. Heel vers en goede smaak. De service is top. Na een belletje dat een gerecht nog niet op voorraad was. Kregen we wat extra. en wat was het borrelplankje veel. Ik raad zeker aan om een bestelling te doen. Echt super.
11 aug 2022 om 19:57 Lekker
8 aug 2022 om 9:30 Lekker eten! Bezorging duurt wel wat lang vind ik zelf. Dit kun je wel van te voren al zien.
2 aug 2022 om 16:54 Ga zo door:) Lekker en mooi verpakt!
29 jul 2022 om 18:50 Was erg druk voorspelling bezorg tijd van 65 tot 90 min. Bezorging was verrassend snel. Eten was super lekker, zoals we gewend zijn :)
27 jul 2022 om 13:51 Belachelijk slecht duurde bijna 2 uur En was kapot weinig voor die prijs krijg zelfs meer bij de supermarkt
23 jul 2022 om 18:15 Verkeerde bestelling van sushi, die oprecht niet zo lekker smaakte… de broodjes waren wel lekker maar in mijn mening overpriced, ask the chef? Ask my dog! Bezorgtijd was laat, wel een aardige man.
22 jul 2022 om 10:11 Eten was op tijd en smaakte lekker, ze hadden alleen maar voor 1 pers bestek, de chilisaus en de salade vergeten, waar ik wel voor betaald heb
22 jul 2022 om 0:40 Viel tegen qua smaken en versheid, voldoende, meer niet. Wij gaan hier niet meer bestellen.
21 jul 2022 om 13:30 Was lekker. Alleen de saus had meer mogen zijn Voor de rest alles was netje..
20 jul 2022 om 18:19 Het duurde 2 uur voordat de bestelling er was, dit is zo lang dat je maximaal 90 min kunt aangeven bij beoordeling “bezorgtijd” de shrimp rol was helemaal sompig, erg jammer. Paar keer gebeld maar werden geholpen door een onvriendelijke jonge man.
20 jul 2022 om 9:27 We hebben heeeeeeel erg lang (+-2,5 uur) moeten wachten op ons eten. Eenmaal aangekomen hadden ze verkeerde eten erbij en klopte de bestelling niet. NOOIT meer hier bestellen. Voor de mensen die bestellen succes met het wachten.